Professionel gulvafslibning

Pust nyt liv i dine gulve

Er dine trægulve præget af ridser, gennemslidning og misfarvninger, kan en professionel gulvafslibning puste nyt liv i dine gulve, så de igen fremstår friske og indbydende. En gulvafslibning er på den måde et godt, billigt og miljørigtigt alternativ til en udskiftning af hele trægulvet. 

Når vi udfører gulvafslibning, fjerner vi gulvets gamle overfladebehandling med en professionel gulvslibemaskine, og på den måde efterlader dine gulve rene, ridsefrie, og klar til aftalte efterbehandling. 

Hvad enten det drejer sig om plankegulve, parketgulve eller lamelparketgulve, så sørger vi for, at trægulvet fremstår så godt som nyt.

Hos Hornbæk Gulve tilbyder vi gulvafslibning i bl.a. Nordsjælland, og Storkøbenhavn, og fordi vi lever næsten udelukkende af mundtlige anbefalinger, gør vi en dyd ud af at levere flotte og solide kvalitetsgulve til aftalt tid og pris.

Gulvafslibning

Letslibning eller fuldslibning

En gulvafslibning kan enten udføres som en letslibning eller en fuldslibning.

Letslibning:
Er trægulvet blot lidt træt at se på, og uden dybe ridser og misfarvninger, kan en letslibning forlænge gulvets liv. Her sliber man typisk med en let maskine, for at rense og mattere overfladen, så efterfølgende behandling -eksempelvis lak, hæfter på den gamle behandling. Typisk en løsning der vælges for lakerede ell. olierede overflader, for at give gulvene en ensartet og styrket overflade.

Fuldslibning:
Er dine trægulve derimod præget af dybere ridser, gennemslidning og skader, vil en fuldslibning være nødvendig. Her sliber vi lige akkurat gulvets overfladebehandlig af, så vi når ned til det rene træ, for derefter at overfladebehandle gulvet på ny.

Gulvservice

Rådgivning om gulvservice

På baggrund af vores store erfaring tilbyder vi naturligvis kyndig rådgivning om, hvilken behandling dine trægulve vil have bedst gavn af. Med et hurtigt blik kan vi diagnosticere gulvet og se, om det har behov for letslibning eller fuldslibning, og vi fortæller gerne om de forskellige efterbehandlingers fordele og ulemper.

Her lægger vi nemlig vægt på kvalitetsarbejde, samt en tæt og ærlig dialog hele processen igennem, fordi vores kunders tilfredshed og flotte trægulve, er vores bedste visitkort.

Ring til Hornbæk Gulve allerede i dag: 29 80 33 02